Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Βρετανός υπουργός Άμυνας: Θα επιτεθούμε με πυρηνικά εάν χρειαστείΗ πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, είναι έτοιμη αν χρειαστεί να εξαπολύσει επίθεση με πυρηνικά ενάντια στους εχθρούς της χώρας, ακόμα και αν η Βρετανία δεν δέχεται
επίθεση, δηλώνει ο υπουργός Άμυνας Μάικλ Φάλον.

«Κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες, το έχουμε κάνει καθαρό, ότι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τη χρήση πυρηνικών» δήλωσε ο Φαλόν στο BBC.
«Πρέπει να αφήσεις την αμφιβολία στο μυαλό»

Όταν κλήθηκε να διευκρινίσει ποιες συνθήκες θα δικαιολογούσαν μια τέτοια επίθεση, απάντησε:

«Καλύτερα να μην διευκρινιστούν ή περιγραφούν, κάτι που θα έδινε στους εχθρούς μας άνεση και θα έκανε αυτά που λέμε, λιγότερο αποτρεπτικά.
 Το βασικό σημείο της αποτροπής είναι πως πρέπει να αφήσεις την αμφιβολία στο μυαλό όποιου έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει όπλα εναντίον μας».

Τα λεγόμενα του υπουργού Άμυνας δεν διέψευσε ούτε η εκπρόσωπος της πρωθυπουργού.

Ο Φαλόν, δήλωσε ακόμα πως οι ψηφοφόροι των Εργατικών πρέπει να νιώθουν «εντελώς αβέβαιοι για το τι θα συμβεί στο πυρηνικό μας οπλοστάσιο. 
Νομίζω είδατε τον Τζέρεμι Κόρμπιν, να αμφισβητεί τις επιθέσεις μας εναντίον των τρομοκρατών, να αρνείται να στηρίξει το πυρηνικό μας οπλοστάσιο, εξακολουθεί να αμφισβητεί τη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ… Αυτό είναι χάος, όμως είναι ένα πολύ επικίνδυνο χάος που θα βάλει την ασφάλεια της χώρας σε ρίσκο».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.