Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Σαμαράς και Καραμανλής «άδειασαν» τον Μητσοτάκη για την τροπολογίαΟ Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να σηκώσει το θέμα για την τροπολογία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπερισπασμό, προκειμένου να περάσει στα ψιλά ότι καταψηφίζει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, που θα
δώσει ανάσα σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, σχολίαζαν κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά το πέρας της διαδικασίας.
Στην κοινοβουλευτική διαδικασία κατέστη σαφές ότι κανένα πρόστιμο δεν παραγράφεται, αλλά βαρύνει τις προηγούμενες διοικήσεις και επί της προσωπικής περιουσίας των υπευθύνων.
Ωστόσο, όπως φάνηκε και από την ίδια την ψηφοφορία στη Βουλή, ούτε καν τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ δεν τον ακολούθησαν, ο καθένας προφανώς για τους δικούς του λόγους.

Η απουσία έξι βουλευτών της ΝΔ από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, χωρίς καν να δηλώσουν πρόθεση ψήφου, επιβεβαιώνει πως ο κ. Μητσοτάκης «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» και μάλιστα από το ίδιο του το κόμμα.

Ενδεικτικό του εσωκομματικού ζητήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι το γεγονός ότι μεταξύ των στελεχών αυτών είναι δύο πρώην πρωθυπουργοί, δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής, οι οποίοι όχι μόνο δεν παραβρέθηκαν στην ψηφοφορία αλλά δεν γνωστοποίησαν καν την πρόθεση ψήφου τους, αρνούμενοι με αυτόν τον τρόπο να ακολουθήσουν την «γραμμή» του κ. Μητσοτάκη.

Εκτός αυτού, δεν είναι τυχαίο ότι γαλάζιοι βουλευτές από τη Β. Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη απέφυγαν να τοποθετηθούν είτε απέχοντας εντελώς από τη διαδικασία, είτε μέσω απλής πρόθεσης ψήφου.

Γιατί άραγε συνέβη αυτό;

Οι βουλευτές που δεν γνωστοποίησαν ούτε καν την πρόθεση ψήφου τους είναι οι εξής:
Κωνσταντίνος Γκιουλέκας
Κώστας Καραμανλής
Κωνσταντίνος Κοντογεώργος
Κωνσταντίνος Κουκοδήμος
Αντώνης Σαμαράς
Κωνσταντίνος Τζαβάρας

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.