Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Δείτε την: Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Κώστα Πρέκα!

Σαν βόμβα έσκασε τις τελευταίες ημέρες η αποκάλυψη τουηθοποιού Κώστα Πρέκα, ο οποίος δήλωσε πως αποφάσισε να παντρευτεί στα 75 του χρόνια!
Η γυναίκα η οποία έκλεψε την καρδιά του
αγαπημένου ηθοποιού, είναι η ισχυρή κυρία των δημοσίων σχέσεων, Μαίρη Βιντιάδου.
Η γνωριμία τους έγινε πριν από μερικούς μήνες, όταν εκείνη ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του ηθοποιού στον Πειραιά. 
Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους.
Η Μαίρη Βιντιάδου ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που έσπευσαν στο πλευρό του, όταν νοσηλεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ θα είναι στο πλάι του και την ερχόμενη εβδομάδα, όπου ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε επέμβαση διπλού μπάι πας στην καρδιά του.
Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον τους, όταν ο Κώστας Πρέκας έμαθε ότι θα χειρουργηθεί, πήρε τη μεγάλη απόφαση να της κάνει την πρόταση γάμου, η οποία ήταν άκρως ρομαντική.
Εκείνη, φανερά συγκινημένη από την πρόταση γάμου, μέχρι στιγμής δεν του έχει δώσει την τελική απάντηση, υποσχόμενη ότι θα του ανακοινώσει το «ναι» ή το «όχι» όταν τελειώσει το χειρουργείο του και πάνε όλα καλά.
Δείτε τις φωτογραφίες:ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


iapopsi.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.