Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ… ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ – Τώρα «χτύπησαν» και ιστοσελίδα στη Ρόδο

Μετά την ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θράκης, Τούρκοι χάκερ «χτύπησαν» και την ιστοσελίδα του συνδικάτου της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΣ ΡΟΔΑ της Ρόδου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» το
κυβερνοεπίθεση σημειώθηκε την Κυριακή 30 Απριλίου όταν Τούρκοι χάκερ με την επωνυμία «Ayyildiz tim, anonymous’u hackledi» εξαφάνισαν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του συνδικάτου των εργαζομένων, αναρτώντας την τουρκική σημαία και γράφοντας εθνικιστικά συνθήματα.

«Ρίξε μια ματιά στην ιστορία τι έπαθαν όσοι τα έβαλαν με τους Τούρκους», είναι ένα από τα μηνύματα που αναρτήθηκαν στην τουρκική γλώσσα στην ιστοσελίδα του συνδικάτου, ενώ το δεύτερο ανέφερε:

 «Με τον Τούρκο να ‘σαι φίλος αλλά τον Τούρκο μην τον κάνεις εχθρό».
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο διαχειριστής της σελίδας του συνδικάτου των εργαζομένων, ενημερώθηκε για το γεγονός το βράδυ της Κυριακής, όταν εργαζόμενοι της επιχείρησης προσπάθησαν να συνδεθούν προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για το πρόγραμμα εργασίας τους, και αντί αυτού, αντίκρισαν την τούρκικη σημαία και το λογότυπο των χάκερ.


Στη συνέχεια προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να απενεργοποιήσει την πρόσβαση των χάκερ και να επαναφέρει τα δεδομένα του συνδικάτου.

Μάλιστα, οι Τούρκοι του άφησαν και μήνυμα στο οποίο έγραφαν: «γεια σου διαχειριστή, να ξέρεις ότι έχουμε “χακάρει” το site σου. 
Η Τουρκία είναι μεγάλη».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


crashonline.gr

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.