Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Κύριε του Eurogroup, μας χρωστάς και δεν σου χρωστάμε τίποτα!Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, παρενέβην στη συζήτηση με θέμα την πορεία των εργασιών της δεύτερης αναθεώρησης του
προγράμματος οικονομικής προσαρμογής για την Ελλάδα τονίζοντας ότι η κατοχή που επέβαλλε η Γερμανία, το ΔΝΤ και ο κύριος του Eurogroup, του οποίου το όνομα απαξιώ ακόμη και να αναφέρω, διανύει ήδη τον έβδομο χρόνο, ενώ  τελειωμό δεν έχουν οι αυτοκτονίες, η απόλυτη φτώχεια και το ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας. 
Κάποια στιγμή ο Έλληνας θα σηκώσει κεφάλι και τελικά θα επαναστατήσει.

Ακολουθεί η ομιλία:Κυρία Πρόεδρε,

Απαξιώ να αναφέρω το όνομα του κυρίου του Eurogroup και ήθελα να του πω ότι σαν σήμερα, 27 Απριλίου του ’41 οι Γερμανοί του Τρίτου Ράιχ εισέβαλαν στην Ελλάδα.

Επικράτησε μια κατοχή τριών ετών.

Βρέθηκε ένας ήρωας εύζωνας Κουκίδης, που όμοιος του δεν θα υπάρχει στην χώρα του κυρίου, ο οποίος τυλιγμένος με την ελληνική σημαία έπεσε από τον βράχο της Ακροπόλεως. Αυτοθυσία!

Αυτό δείχνουν οι ελληνικές ψυχές και σήμερα. Κάνουν υπομονή διότι η κατοχή που επέβαλλε η Γερμανία, το ΔΝΤ και ο κύριος, διανύει τον έβδομο χρόνο. Και τελειωμό δεν έχουν οι αυτοκτονίες, η απόλυτη φτώχεια και το ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας. Κάποια στιγμή όμως ο Έλληνας θα σηκώσει κεφάλι και θα του πει έξω από δω κύριε. Και μας χρωστάς και δεν σου χρωστάμε τίποτα.


Ευχαριστώ 

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

elsynadinos.wordpress.com

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.