Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Θρίλερ με 19χρονο εθνοφρουρό που αγνοείται επί μια εβδομάδα – Τι φοβούνται οι αρχές

Αγνοείται από την προηγούμενη Παρασκευή ένας 19χρονος εθνοφρουρός, χωρίς να έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τις Αρχές πλέον να εξετάζουν και
κάποια ακραία σενάρια.

Ο εθνοφρουρός, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ειδησεογραφική ιστοσελίδα tothemaonline, είχε λάβει άδεια από το στρατόπεδο του την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο δεν έφτασε ποτέ σπίτι του κι έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Ο 19χρονος δεν έχει εξάλλου δώσει κανένα σημάδι ζωής, με τους οικείους του να δηλώνουν ότι παρά τα επαναλαμβανόμενα τηλεφωνήματά τους αυτός ουδέποτε απήντησε, γεγονός που τους γεμίζει με φόβους και ανησυχίες ακόμα και για την ίδια του την ζωή.

Εξάλλου, εκτεταμένες είναι πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας και των υπολοίπων Αρχών της Δημοκρατίας, με κάποιους εκ των ερευνητών της υπόθεσης να εκφράζουν ανοιχτά πλέον την υποψία ότι ο 19χρονος ενδέχεται να έχει μεταβεί για απροσδιόριστους μέχρι στιγμής λόγους στα κατεχόμενα.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Στην καταγγελία για εξαφάνιση του 19χρονου προέβη ο πατέρας του νεαρού εθνοφρουρού στις 5/5, ήτοι δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του, όταν πλέον έλαβε γνώση την περασμένη Τετάρτη, ότι ο γιος του είχε λάβει υπηρεσιακή άδεια από τη μονάδα που υπηρετεί, κάτι το οποίο ο πατέρα δεν γνώριζε καν.

Έκτοτε, δηλαδή από τις 5 Μαϊου ο 19χρονος αναζητείται από τις αρχές.

Η είδηση της εξαφάνισης του νεαρού εθνοφρουρού επιβεβαιώνεται από την Αστυνομία, ωστόσο όμως οι Αρχές δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο 19χρονος πέρασε από οδόφραγμα στα κατεχόμενα και ίσως να ταξίδεψε μέσω του παράνομου αεροδρομίου με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 

Tελευταία άρθρα του blog

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


blablaworldnews.blogspot.gr δεν παίρνει θέση (με πολιτική κτλ άποψη)
σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διάφορα ιστολόγια.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση. - Σας ευχαριστούμε για
την υποστήριξη.